Trykte etiketter2021-09-14T06:32:06+00:00

Trykte etiketter

Kvaliteter

Vi er lagerførende med en bred vifte af båndkvaliteter og -farver til produktion af trykte etiketter. Hvad enten det drejer sig om rotations-, serigrafi-, sublimations-, folie- eller thermotryk, så har vi altid en lang række båndkvaliteter på lager – blandt andet: polyester satin, bomuld, acetat satin, polyamid, vlies, selvklæbende acetat mv.

Således kan vi tilbyde meget hurtig leveringstid på vores trykte etiketter samt minimumbestilling i små antal.

Vi har naturligvis Øko-Tex certifikat på vores produkter.

Efterbehandlinger

Vi tilbyder en bred vifte af efterbehandlingsformer til vores trykte etiketter. Foruden levering på rulle, kan vi også klippe og folde etiketter i følgende formater; ligeklip, skråklip, midtfoldet, kantfoldet og diagonalfoldet.

Alle trykte etiketter leveres færdigpakket i kartoner – klar til isyning i kundens produkter.

På nedenstående billede kan du se de forskellige efterbehandlingsformer, og derved få et indtryk af mulighederne for klipning og foldning af etiketter.

Produkteksempler

Via vores kreative designafdeling hjælper vi gerne med at rentegne eller designe jeres nye etiketter, før vi påbegynder produktionen.

Da vil tilbyder mange båndkvaliteter og -farver, forskellige trykteknologier samt flere efterbehandlingstyper, så er de færdig trykte etiketter altid helt tilpasset kundens individuelle behov og ønsker.

Vi tilbyder således assistance i hele processen – fra design til færdigt leveret produkt.