Kantebånd2021-09-14T06:21:46+00:00

Kantebånd

Kvaliteter

Vi er lagerførende med en lang række forskellige metervarer til produktion af kantbånd. Indenfor alle kvaliteter har vi et stort farveudvalg at vælge imellem. Vi har altid lager af blandt andet bomuld, viscose satin, acetat satin, tryk på bomuld, vævet bomuld, alcantare mv. Herudover er vi også lagerførende med et stort udvalg af forskellige strikkede metervarer.

På følgende link kan du se mere om andre typer af vores lagerførte båndkvaliteter.

Nedenfor har du desuden mulighed for at downloade et udvalg af vores forskellige farvekort som PDF-filer:

Foldninger

Vores kantbånd skæres og foldes i kundetilpassede bredder. Vi tilbyder en lang række forskellige foldninger af kantbånd, som er tilpasset forskellige konfektionsbehov og -krav. Vi tilbyder blandt andet kantfoldninger, midtfoldninger, dobbeltfoldninger og pipingsyning.

På nedenstående nedenstående billede kan du se vores hovedtyper af foldninger, så du kan få et indtryk af, hvordan de enkelte foldninger ser ud på færdige kantbånd. Indenfor hver type foldning tilbyder vi naturligvis en lang række forskellige bredder.

Kantebånd med tryk

Vores produktion af kantbånd kan suppleres med vores ekspertise indenfor trykning på tekstilbånd. Således tilbyder vi både rotations-, serigrafi og sublimationstryk på kantbånd. Da begge produktioner er interne processer, er vi meget fleksible og konkurrencedygtige med hensyn til kvalitet, leveringstid og priser.

Kantbånd med tryk giver et eksklusivt præg og kan foruden moderne designs også laves med kundens logo. Vores interne grafiske afdeling, hjælper naturligvis gerne med at rentegne eller designe trykte kantbånd.

Lønarbejde

Foruden salg af egne båndtyper, tilbyder vi også at producere skrå-, lige- og piping bånd med udgangspunkt i kundernes egne metervarer. Således stiller vi vores ekspertise samt specialiserede skære- og foldemaskiner til rådighed, og kan videreforarbejde de fremsendte metervarer til mange forskellige typer tekstilbånd.

Vi er specialiserede i både kold- og varmeskæring, og kan således håndtere stort set alle typer tekstilmaterialer samt mange andre kvaliteter af metervarer.