content image

Detailhandlen er en af vores primære kundegrupper, og vores produkter er tilpasset specielt til dette segment. Vi tilbyder blandt andet sammenhængende koncept løsninger på tværs af diverse båndtyper i form af blandt andet vikling på kort og "fingre", opspoling på ruller, samling i poser samt større og mindre displayløsninger.

Vi markedsfører vores eget brand "Bånd til enhver lejlighed", som vi benytter på kort, ruller og displayløsninger. Dette skaber en flot designmæssig sammenhæng på tværs af båndtyper i den enkelte butik. Vi tilbyder naturligvis også private label løsninger til de kunder, som må ønske det.

Vi forsøger hele tiden at nytænke vores eksisterende produktionsfaciliteter til nye spændende slutprodukter til detailhandlen. Understøttelse fra vores egen designafdeling gør at produktudviklingen til netop detailhandlen er høj.

Balsløw A/S laver også skræddersyede koncepter - dog altid med udgangspunkt i tekstilbånd med eller uden tryk. Vi kan kombinere vores egenproduktion med sourcing af spændende færdigvarer fra vores Hong Kong kontor for at lave et bredere og komplet sortiment til det enkelte koncept. Vores interne designafdeling er med i hele forløbet for at sikre et sammenhængende og skræddersyet koncept tilpasset den enkelte kunde.

SE EKSEMPLER HER